Doe met ons mee!

Benieuwd naar hoe het er aan toe gaat op onze repetitieavonden? Kom gerust eens een keer sfeerproeven! Wanneer je ook komt, je bent altijd welkom!

Op een repetitieavond kun je een idee krijgen van wat je kunt verwachten als je besluit lid te worden van ons koor. We verwachten heus niet van je dat je alles uit volle borst mee gaat zingen, en als je alleen maar komt kijken hoe het er nou eigenlijk bij ons aan toe gaat is dat ook prima.

Dus denk nou niet: ‘Ik kan niet zingen’ of ‘Dat zijn vast allemaal enge mensen’, want dat zal allemaal best meevallen. Naast zangleden zijn we ook hard op zoek naar nieuwe leden voor de band. Dus ook als bassist, gitarist of toetsenist ben je van harte welkom!

Als je het nou een beetje eng vindt om alleen te komen en je weet niet direct iemand die met je mee wil (wat overigens wel het leukst is natuurlijk, want als je samen met iemand komt dan ken je in ieder geval al iemand), en je kent niemand die al op het koor zit, neem dan gerust contact met ons op: Contactinformatie

Tenslotte willen we nog even zeggen dat het niet uitmaakt of je nu jongen of meisje, jong of (relatief) oud bent, christelijk of niet, en ook niet welke achtergrond je hebt. We verwachten wel van je dat je positief tegenover het christelijk geloof staat, dit wil zeggen dat je er geen afkeer of onverschilligheid tegenover moet hebben, omdat bijna alle liedjes die we zingen over het christelijk geloof gaan. Onze leeftijds’grenzen’ zijn trouwens dat je tussen de 13 en de 25 moet zijn.

We repeteren elke vrijdag in sporthal Drenkwaard. We hopen dat je enthousiast bent geworden en dus hopelijk tot ziens!

Interkerkelijk Jongerenkoor uit Zuidland